popa barco

Navegar en Roses

MOB – HOME A L’AIGÜA!!!!
Salut companys , només una petita reflexió aquesta setmana , ja que la regata no va tenir gaire trascedència , i és que navegant en competició tots solem estar molt alerta , però que passa un cop hem creuat la línea d’arribada?
Una baixada d’adrenalina i una rel·laxació lògica després de l’esforç d’hores de maniobres per treure les màximes prestacions als nostres velers.
Donç aquí és on rau el perill .
Amb 25 anys d’experiència de navegació a vela ,després de la regata ,un cop ens dirigiem a l’amarrador relaxadament , i mentre desmontavem tota la cabularia de la maniobra de l’espi , jo estava a la proa (molla d’aigüa salada després de milles de navegació) i amb només un petit cop de mar vaig relliscar i caure per la borda en menys de 3 segons . Afortunadament els meus tripulants ho van veure i van rescatar-me ràpidament. El tema és que mentre quèia vaig picar amb el maluc a la roldana de proa , sense més consequències que un tall . Però si arribo a picar en comptes de amb el maluc amb el cap….
És per això que recomano vivament portar salvavides tradicional o si no agrada, pel seu gran volum , portar els d’accionament automàtic amb pastilla de sal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari