Aquesta setmana la regata ha estat molt intensa , degut a la intensitat del vent i al fet que que no tenia tripulació per ajudar-me .

He començat amb el gènova rissat 1/3 i la primera cenyida cap a Roses l’he aguantat be , després cap a Muga , he desenrollat del tot ja que era un llar i el vent aparent m’ho permetia.

en la seguent cenyida he tornat a rissar com avanç i veient que aguantava be el veler i que el vent havia baixat he tornat a desenrollar. No ha estat una bona decisió ja que el vent a tornat a pujar de forma soptada, i quant he volgut tornar a rissar la cosa ja estava molt moguda i en una virada m’ha cabalcat l’escota de gènova al winche , i s’ha bloquejat . No he estat capaç de desbloquejar-la (el vent ja havia pujat a més de 25 nusos, i el pilot automàtic ja no m’aguantava el veler , per tant he tingut que sortir del meu curs per buscar un rumb on l’escota de major no tingués tanta tensió , i així desfer-la al revés (desfent l’escota desde el punt inmediatament anterior a l’entrada al winche) i manual .

Això m’ha fet perdre força temps i un parell de posicions potser , ja que encara estic a l’espera de tenir els temps compensats del comité.

Malgrat tot hi ha hagut molta emoció i apart d’un parell de rascadetes , tot ha anar de primera.

Us animo a venir a les properes regates i així navegar junts.

regata Roses

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta